Start Dialog Debatt Partikongressens sista dag
24 mars 2019 |

Partikongressens sista dag

Det är med en go känsla i magen man bänkar sig för sista kongressdagen. Minnet från talet av Karl-Petter Thorvaldsson, LOs ordförande och den fantastiska Socialdemokratiska jubileumskör från kongressfesten igår är fortfarande väldigt färskt.

Kålle lyckade förmedla och beskriva vikten av en kraftfull facklig kamp men även hur betydelsefullt det är att hålla den blåbruna röran borta från det Svenska samhället. Kampen mot högerextremism är prioriterat!

Kongressens jubel var fantastiskt när Stefan Löfven, vår partiledare stod hand i hand med Karl-Petter Thorvaldsson, LOs ordförande.
I en kraftfull ögonblicksbild såg vi facklig politisk samverkan när den är som bäst!

Kongressfestens höjdpunkt var när Jesper Eneroth presenterade den socialdemokratiska jubileumskör som framförde en av våra fina kamplåtar: Vi bygger landet! Är du nyfiken på det så finns den och flera andra av våra kamplåtar redan nu på Spotify, albumet heter: På rätt sida av historien.

Vi har redan hunnit med en känslosam stund med parentation där såklart Lisbeth Palme var en av de saknade partivänner men även en god vän och facklig kamrat Börje Vestlund och såklart många fler. Vemod men även glädje över de känslor som minnen av alla dessa härliga partivänner väcker.

När det var dags för fyllnadsval till partistyrelsen så valdes en ny representant från Halland och numera heter vår partistyrelseledamot Ronny Löfqvist. Vi tackar Hans Hoff för hans arbete och önskar Ronny lycka till. Detta kommer blir bra! 

Vi har kvar lite på programmet Kunskap för framtiden och trygghet för fler och konkurrenskraft i Sverige men vi närmar oss slutet på det programmet.

Lise-Lotte Bensköld Olsson

Dela denna sida: Dela på Facebook Dela på twitter Dela på Google+ Dela på LinkedIn
Möt våra politiker

Möt våra politiker

Det är vi som jobbar och driver frågorna för ett bättre och mer rättvist Varberg. Läs mer