Debatt

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Kollektivtrafik Kungsäter-Horred

Med stor glädje läser jag i HN att Lena Språng (C) har lagt ett initiativärende i kommunstyrelsen om buss mellan Kungsäter och Horred. Vilket enligt HN alla partier var överens om.

Jag brukar säga att spottar man tillräckligt mycket på en sten så kommer man till slut igenom, därför har jag ett flertal gånger motionerat i fullmäktige om kollektivtrafik på Landsbygden i olika former och även just denna sträcka.

Mitt mål har varit minst en motion om kollektivtrafik per mandatperiod. Detta för att här i de nordöstra delarna av Varbergs kommun kunna ta sig till sin vårdcentral och även för vidare pendling till t.ex Borås, Kungsbacka mm. Därför säger jag tack till Centern för den sista loskan. Nu kan vi bara hoppas att regionen ser detta med positiva ögon

Peter Stoltz (S), Veddige-Kungsäter Socialdemokratiska förening

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Genvägar
Debatt