Organisation

Vårt parti

Vi vill göra skillnad. Tillsammans gör vi det som krävs för att skapa ett samhälle som håller ihop. I bostadsområdet, på landsbygden, i kommun, region och riksdag. Vi vet att Varberg kan bättre. I Sverige är vi 80 000 medlemmar som engagerar sig för att skapa en rättvisare värld.

Socialdemokraterna är ett folkrörelseparti och som medlem finns det massor av intressanta aktiviteter att delta i. Bli en av oss, gå en medlemsutbildning, valarbeta, diskutera nya politiska idéer eller helt enkelt visa ditt stöd? Möjligheterna är oändliga. Du väljer själv vad du vill delta i, eller så hittar du på egna idéer utifrån ditt eget engagemang. 

Socialdemokraterna i Varbergs kommun

Styrelsen för Socialdemokraterna i Varbergs kommun väljs på årsmötet och består av engagerade medlemmar från våra S-föreningar runt om i hel kommunen. Tveka inte att kontakta oss eller våra valda politiker om du har några frågor eller vill berätta om dina idéer.

 

Verkställande utskottet

Lise-Lotte Bensköld Olsson

Ordförande

lise-lotte.benskold-olsson@regionhalland.se
Tel: 070-92 28 311

Peter Stoltz

Vice ordförande

peter.s.stoltz@gmail.com
Tel: 070-95 46 529

Jeanette Qvist

Kassör

jeanette.qvist@varberg.se
Tel: 073-39 61 311

Kent Norberg

Vice sekreterare, Facklig ledare

Kent.norberg@varberg.se
Tel: 073-25 52 420

Therese Stoltz

Sekreterare

therese.svensson-stoltz@regionhalland.se
Tel: 070-33 82 095

Adnan Dibrani

Riksdagsledamot, adjungerad

adnan.dibrani@europarl.europa.se

Engagera dig i en S-förening i ditt område

Våra S-föreningar driver lokala politiska frågor runt om i Varbergs kommun. Vi har också vårt ungdomsförbund SSU och S-kvinnor.

Ju fler vi är desto högre blir vår röst och vår möjlighet att påverka. Bli en av oss och bidra till ett rättvisare samhälle.

Bli medlem

Socialdemokratiska föreningar

Våra S-föreningar driver lokala politiska frågor runt om i Varbergs kommun. Vi har också vårt ungdomsförbund SSU och S-kvinnor. Här kan du se var vi finns och få kontaktuppgifter till din förening.

Genvägar
Debatt

Vi gör det som krävs. Varberg kan bättre!

En solidariskt finansierad förskola, skola och omsorg är kärnan i en stark välfärd. Den ska alltid kännas trygg. Men i Varberg har äldreomsorgen det tufft idag med besparingar och i skolan spelar det roll vilken skola du går på och vilken utbildning föräldrarna har. Så får det inte vara. Alla ska få nå målen i skolan och alla har rätt till en bra äldreomsorg.

Ladda ned vårt rykande färska lokalpolitiska program, ”Ett stolt Varberg håller ihop”
och läs mer om våra lösningar för hela Varbergs kommun!